Пано "Ябълкова градина " от Стенли Мъфин.Стенли Мъфин.
 
С  вдъхновение от съкровищницата на българския феноменален художник Владимир Димитров Майстора се впуснах в опит да оживя стандартното плетиво.
Омаяна съм от красотата на ябълковите плодове и декоративния им ефект и забелязах , че мога лесно да наподобя чрез простичка схема за бабино квадратче този великолепен плод.
 
А Мъфините с техните многостепенни преливащи нюанси ми дават голяма гама от основни и междинни цветове.

Спрях се на № 107     и 109    и една кука № 3 и 3, 5 .

 
Пробното квадратче с вписан кръг бе успешно и отключи въображението да се изплетат разнообразни по цветови комбинации и диаметър ябълки.
       
 
Съжалявам само, че се наложи да "деконструирам " Мъфините на кълбенца по цвят за по лесно комбиниране. След съединяване на базовите квадратчета започна по-творческата част .
 
Приготвихме с моята асистентка Евгения многобройни различни по големина ябълчици, листенца  и клончета. Зашихме ги разпръснато върху целия фон, като листенцата оставихме да са по-свободни за пространствен ефект .


 
В ръцете на моите млади приятели и обектива на  rosie_ picss  се създаде една съвременна възстановка  на девойките на Майстора. Макар и чудесна  декорация, Ябълковата ни градина се получи лека и мекичка наметка - одеяло, която би стоплила тялото и сетивата с богатите си цветове. А от двата Мъфина остана количество за още един проект. Какво ли да направим още ?

 
Оценка: 5.00 - 2 гласа


Добави коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива