Верона

Верона

30% Вълна, 35% Акрил, 30% Полиестер, 5% Мохер 100гр / 200м
Донът Монохром

Донът Монохром

50% Памук, 10% Мохер, 20% Вълна, 20% Акрил245м / 150гр
Мерино Кейк

Мерино Кейк

50% Австралийска мериносова вълна 50% Акрилни влакна 300гр/1000м
Поема

Поема

100гр 250м15% вискоза / дървесен пулп/85% акрилни влакна
Олефин +

Олефин +

100% Олефин100гр / 200м
Мъфин Limited Edition

Мъфин Limited Edition

100% Акрил 430гр / 2000м

Веган кейк

Веган кейк

80 % Памук 20% полиестер 1200 м / 0,250кг
Макраме Котон Корд

Макраме Котон Корд

100% Рециклиран памук 50м / 250гр
Перла

Перла

80% Mек памук, 20% Вискозна коприна /дървесен пулп/ 50гр / 145м
Опал

Опал

85% Мек памук, 15% Лурекс 50гр / 150м
Лотос

Лотос

25% Естествена чиста коприна, 75% Мек памук

50гр / 135 м

Котън Кейк

Котън Кейк

100% Натурален мек памук
250гр / 1000м
Антик

Антик

55% Вълна 32 микрона, 45% Памук 100м / 50гр
Мъфин Фреш

Мъфин Фреш

100% Акрил 430гр / 2000м
Мъфин Мини Лукс

Мъфин Мини Лукс

90% Акрил, 10% Лурекс

1000м / 250гр

Кадифе Бейби

Кадифе Бейби

100% Микрополиестер 100м / 100гр
Рококо

Рококо

85% Лурекс /ламе/, 15% Полиестер 135м / 0,025кг
Макраме Котон 4 мм

Макраме Котон 4 мм

80% Памук, 20% Полиестер 83м / 200гр
Макраме килим

Макраме килим

80% Памук, 20% Полиестер 875м / 750гр
Графити

Графити

90% Акрил, 10% Полиестер 150гр / 130м
Донът

Донът

50% Памук, 10% Мохер, 20% Вълна, 20% Акрил  900м / 550гр
Нирвана

Нирвана

50% Естествена коприна, 25% Вискоза, 25% Памук 50гр / 230м
Папир

Папир

100% Целулоза, вискоза /дървесен пулп/  150м / 100гр
Суфле Лукс

Суфле Лукс

10% Ламе, 80% Памук, 10% Полиестер  310гр / 900м
Макраме Котон 3 мм

Макраме Котон 3 мм

80% Памук, 20% Полиестер 220м / 0,200кг
Мини Пудинг

Мини Пудинг

30% Вълна, 10% Мохер 30% Акрил, 30% Полиестер 200гр / 250м
Мелба

Мелба

90% Акрил, 10% Полиамид 200гр / 170м
Мерино Бебе

Мерино Бебе

50% Фина мериносова вълна, 50% Акрилни влакна 50гр / 145м
Лен

Лен

30% Вискоза, 50% Памук, 20% Лен 300м / 100гр
Лана /bulky/

Лана /bulky/

100% Мериносова вълна 120м / 100гр
Уикенд

Уикенд

100% Натурален памук 100гр / 90м
Голф /камгарна прежда/

Голф /камгарна прежда/

50% Вълна, 50% Акрил 100гр / 233м
Тирамису

Тирамису

60% Памук, 30% Мерино, 10% Акрил 900м / 450гр
Мечо пух

Мечо пух

100% Микрополиестер 100гр / 180м
Кенди

Кенди

100% Мек памук 280гр / 900м
Кенди опал

Кенди опал

85% Мек памук, 15% Ламе 300гр / 900м
Бейби Котон Кенди

Бейби Котон Кенди

100% Мек памук 160м / 50гр
Суфле Лукс едноцветно

Суфле Лукс едноцветно

80% Памук, 10% Ламе, 10% Полиестер 310гр / 900м
Суфле едноцветно

Суфле едноцветно

85% Памук, 15% Полиестер 280гр / 900м
Мъфин

Мъфин

100% Акрил 430гр / 2000м
Бруклин /bulky/

Бруклин /bulky/

50% Мерино, 50% Полиестер 100гр / 150м
Ламбада

Ламбада

100% Акрил 50гр / 27м
Вегас

Вегас

90% Вискоза, 10% Ламе 100гр / 300м
Бебе Антипилинг

Бебе Антипилинг

100% Антипилинг Акрил 250м / 100гр
Кайро 100% памук

Кайро 100% памук

100% Памук 100гр / 380м
Еко любов

Еко любов

80% Регенериран памук, 20% Полиестер 280м / 100гр
Маджик Стар

Маджик Стар

30% Вълна, 40% Акрил, 10% Лурекс, 10% Полиестер, 10% Пайети 50гр / 130м
Кан кан/eyelash yarn/

Кан кан/eyelash yarn/

100% Полиестер 240м / 100гр


Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива