Балу Ламе

Балу Ламе

95% Микрофибър, 5% Лурекс 100гр / 160м
Раджа

Раджа

100% Естествена коприна 100гр / 730м
Дева

Дева

15% Мохер, 50% Вълна, 20% Акрил, 15% Полиестер            100гр / 280м
Карнавал /eyelash yarn/

Карнавал /eyelash yarn/

15% Лурекс, 85% Полиестер 100гр/240м
Бейби Балу

Бейби Балу

100% Микрополиестер 50гр / 50м
Бруклин /bulky/

Бруклин /bulky/

50% Мерино, 50% Полиестер 100гр / 150м
Конфети

Конфети

75% Акрил, 25% Тактел 50гр / 130м
Вегас

Вегас

90% Вискоза, 10% Ламе 100гр / 300м
Кристали

Кристали

30% Полиестер, 70% Лурекс 300m /100 gr
Венеция

Венеция

40% Вълна, 30% Полиестер, 10% Ламе, 20% Акрил 100гр / 300м
Пипи ламе

Пипи ламе

90% Акрил, 10% Ламе 160м / 50гр
Комфорт

Комфорт

50% Вискоза, 50% Памук 100гр / 220м
Pop corn - Пуканки

Pop corn - Пуканки

100% Тактел ( микрофибър) 100гр / 35м
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива