Руно

Руно

30% мерино вълна 20% алпака
15% вискоза 35% акрил
46м / 100гр

Котън Тарт

Котън Тарт

500гр 900м
95 % recycled cotton
5% polyamide

Ажур кълбо

Ажур кълбо

100% Целулоза, Вискоза /дървесен пулп/

50гр / 250м

Холидей New

Холидей New

45% мека вълна, 45% акрил, 10% полиестер

100гр / 55м


Веган кейк

Веган кейк

80 % Памук 20% полиестер 1200 м / 0,250кг
Мъфин Дотс

Мъфин Дотс

550гр / 1160м
70% акрил 30% полиестер

Панама

Панама

100% лен
155m 50 гр

Долче Вита

Долче Вита

80% лен 20% вискозна коприна
50гр/120м

Бейби Мъфин Импресия

Бейби Мъфин Импресия

100% Акрил 250гр / 1160м

Котън СТАР

Котън СТАР

90% натурален мек памук 10% лурекс
270 гр. 1000м

Донът Монохром

Донът Монохром

50% Памук, 10% Мохер, 20% Вълна, 20% Акрил245м / 150гр
Мерино Кейк

Мерино Кейк

50% Австралийска мериносова вълна 50% Акрилни влакна 300гр/1000м
Верона

Верона

30% Вълна, 35% Акрил, 30% Полиестер, 5% Мохер 100гр / 200м
Поема

Поема

100гр 250м15% вискоза / дървесен пулп/85% акрилни влакна
Котън Кейк

Котън Кейк

100% Натурален мек памук
250гр / 1000м
Олефин +

Олефин +

100% Олефин100гр / 200м
Донът

Донът

50% Памук, 10% Мохер, 20% Вълна, 20% Акрил  900м / 550гр
Мини Пудинг

Мини Пудинг

30% Вълна, 10% Мохер 30% Акрил, 30% Полиестер 200гр / 250м
Мерино Бебе

Мерино Бебе

50% Фина мериносова вълна, 50% Акрилни влакна 50гр / 145м
Голф /камгарна прежда/

Голф /камгарна прежда/

50% Вълна, 50% Акрил 100гр / 233м
Тирамису

Тирамису

60% Памук, 30% Мерино, 10% Акрил 900м / 450гр
Сатен

Сатен

80% Целулоза, вискоза /дървесен пулп/, 20% Полиамид 50гр / 160м
Мерино Голд

Мерино Голд

50% Фина мериносова вълна, 50% Акрилни влакна 100гр / 125м
Рила

Рила

60% Вълна, 40% Акрил 110м / 100гр
Лото

Лото

50% Вълна, 50% Акрил 100гр / 110м
Панакота

Панакота

50% Фина мериносова вълна, 50% Акрилни влакна 440г / 1450м
Пудинг

Пудинг

30% Вълна, 10% Мохер 30% Акрил, 30% Полиестер 640гр / 750м
Голф Eлегант

Голф Eлегант

50% Вълна, 50% Акрил 100гр / 233м
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива