Опера

Опера

50% Мерино, 30% Полиестер, 20% вискоза 100гр / 210м
Вълнено букле - машинно

Вълнено букле - машинно

35% Вълна, 35% Акрил, 10% Вискоза, 10% Полиестер, 10% Полиамид
Натура /жив филц меланж/

Натура /жив филц меланж/

Размер 550 мм х 550 мм тегло 50гр
Шехерезада

Шехерезада

30% Полиестер, 50% Акрил, 10% Ламе, 10% Вискоза

100гр / 280м

Кристали

Кристали

30% Полиестер, 70% Лурекс 300m /100 gr
Карма

Карма

100% Натурален пениран памук 50гр / 150м
Кроше Брилянт

Кроше Брилянт

30% Вискоза, 70% Памук 100гр / 330м
Холи

Холи

100% Естествена коприна 100гр / 90м
Балу

Балу

100% Микрополиестер 100гр / 160м
Филц /merino wool for felting/

Филц /merino wool for felting/

100% Мерино вълна 50гр
Одеон

Одеон

90% Памук, 10% Полиамид 50гр / 200м
Еко Креатив Котон

Еко Креатив Котон

80% Памук, 20% Полиестер 100гр / 50м
Ламе

Ламе

Ламе 1000м 1 бр
Брокат

Брокат

90% Ламе, 10% Полиамид 50гр / 350м
Супер Астраган

Супер Астраган

50% Мерино, 50% Полиестер 100гр/ 50м
Лото

Лото

50% Вълна, 50% Акрил 100гр / 110м
Катрина

Катрина

100% Акрил 200гр / 1200м
Тера нова

Тера нова

100% Акрил 50гр / 160м
Бейби Балу

Бейби Балу

100% Микрополиестер 50гр / 50м
Мелоди

Мелоди

35% Вълна, 35% Акрил, 10% Вискоза, 10% Полиестер, 10% Полиамид 100гр / 200м
Пудинг

Пудинг

30% Вълна, 10% Мохер 30% Акрил, 30% Полиестер 640гр / 750м
100% Естествена коприна за филц

100% Естествена коприна за филц

100% Естествена коприна за филц 20гр / 0,5 м, ширина около 25 см
Етно

Етно

100% Натурална вълна 100гр / 170м
Самба

Самба

74% Акрил, 16% Полиамид, 10% Лурекс 100г / 30м
Декора

Декора

10% Полиестер, 90% Акрил 85м / 100гр
Балкан

Балкан

50% Вълна, 50% Акрил 200гр / 65м
Ориент Експрес

Ориент Експрес

50% Вискоза, 50% Полиестер 100гр / 300м
Макраме 1 мм

Макраме 1 мм

100% Полиестер матов 100гр / 170м
Мон блан

Мон блан

30% Акрил, 50% Тактел, 20% Полиестер 100гр / 11м
Суфле

Суфле

85% Памук, 15% Полиестер 280гр / 900м
Дивали

Дивали

100% Естествена коприна 100гр / 225м
Бруклин /bulky/

Бруклин /bulky/

50% Мерино, 50% Полиестер 100гр / 150м
Ламбада

Ламбада

100% Акрил 50гр / 27м
Токио

Токио

40% Вискоза, 40% Памук, 20% Полиамид 300м / 100гр
Кайро 100% памук

Кайро 100% памук

100% Памук 100гр / 380м
Еко любов

Еко любов

80% Регенериран памук, 20% Полиестер 280м / 100гр
Натурална 100% вълнена лента

Натурална 100% вълнена лента

Натурална 100% вълнена лента около 40 м / 1кг
Голф Eлегант

Голф Eлегант

50% Вълна, 50% Акрил 100гр / 233м
Лилия

Лилия

90% Памук, 10% Полиамид 100гр / 300м
Бобина 150 текс

Бобина 150 текс

100% Египетски памук 500гр / 3350м цени от 11,8 - 13,5лв
Бобина 200 текс

Бобина 200 текс

100% Египетски памук 500гр / 2500м цени от 11,8 - 13,5лв
Феникс

Феникс

90% Полиамид, 10% Полиестер 100гр / 288м
Йори

Йори

100% Микрополиестер 100гр / 240м
Финес меланж

Финес меланж

40% Вискоза, 60% Памук 100гр / 340м
Калипсо

Калипсо

100% Полиамид 300м / 100гр
Хоро /1 ply /

Хоро /1 ply /

100% Натурална вълна 100гр / 130м
Фиеста

Фиеста

80% Вискоза, 20% Полиамид 100гр / 200м
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива